Jojo, pe numele sau Catalina Grama, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj prin intermediul caruia le raspunde celor care au afirmat ca nu mai arata asa de bine.

Mi se văd ridurile de pe frunte, venele profunde de mâini

“Înainte de a trage un pui de somn cu fetiță mea, am hotărât să postez două alte ipostaze ale aceeași fotografii postate mai devreme. Mi se văd ridurile de pe frunte, venele profunde de mâini, și sentimentul inegalabil de fericire pe care îl am de fiecare dată când îmi strâng copiii în brațe. Acum: sunt două unghiuri. Le puteți compară cu fotografia postată anterior. Asta ca să puteți analiză în voie dacă am față strâmbă, mai puțin strâmbă, sau foarte strâmbă.”, a scris Jojo pe Instagram.

Acest lucru nu va da dreptul să jigniți, să folosiți enumerări pline de răutate

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

“Mulți prieteni îmi spun că nu trebuie să răspund atacurilor răutăcioase din social media. Între timp însă, s-a votat și o lege împotriva bullying-ului, pentru spațiile de învățământ, e adevărat. Însă, ceea ce vreau eu să zic, cu tot calmul meu caracteristic, este că eu pot să arăt fix că o sperietoare de ciori. Și să postez asta. Însă acest lucru nu va da dreptul să jigniți, să folosiți enumerări pline de răutate, injurii, și alte lucruri.”, a mai scris artista.

Pentru că îmi educ copiii să crească fără frică și să nu se lase intimidați

“Din acest moment, sunt pur și simplu foarte atentă la toți acești oameni care ne arată inutil cu degetul. Și care se folosesc de bunăvoința noastră pentru a improsca totul cu otravă. Eu am aici o comunitate de oameni faini, cu care împărtășesc aceleași idealuri! Și nu am de gând să va las să ne murdăriți aiurea conversațiile! Aveți chef să comentați murdar, răutăcios și plin de injurii? O să va spun și eu ce cred! Pentru că îmi educ copiii să crească fără frică și să nu se lase intimidați de cei care îi atacă inutil, îi poreclesc, îi batjocoresc sau încearcă să le scadă stimă de sine. Acest lucru este abuziv. Iar abuzul trebuie arătat, condamnat, și șters de pe față pământului! Nu puteți confundă liberă exprimare cu hate-ul! Ura nejustificată nu are nicio legătură cu liberă exprimare. E pur și simplu ceva ce eu nu voi tolera deloc de acum înainte! Swipe să vedeți profilul unei astfel de persoane, care din nevoia de a împrăștia și mai mult rău pe lume, a încercat să strice o conversație făină dintre mine și mămicile de aici!”, a conchis Catalina Grama.

https://www.instagram.com/p/B8BvvLopvm4/