evzmonden.ro Web analytics

Jim Carrey, a afirmat că: “Reușesc uneori să fiu FERICIT”!

Jim Carrey, a afirmat că: “Reușesc uneori să fiu FERICIT”!
Jim Carrey, a afirmat că: "Reușesc uneori să fiu FERICIT"!

Se pare că actorul Jim Carrey are probleme psihice, diagnostic ce a fost confirmat chear de el în 2004. Acum, după 14 ani a spus că boala de care suferă s-a ameliorat.

„Sunt suişuri şi coborâşuri, dar toate sunt cumva cioplite, netezite, astfel încât pare că trăieşti la acelaşi nivel de disperare. Nu primeşti niciun răspuns, dar eşti în regulă. Poţi zâmbi la serviciu, dar, totuşi, te simţi la acelaşi nivel scăzut de disperare”, a spus Jim Carrey, în 2004.

Într-un nou interviu, Carrey a spus că depresia „nu mai rămâne pentru atât de mult timp încât să îl scufunde”.

Potrivit Daily Mail, actorul, care în prezent este implicat într-un proces pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, susţine că nu se preocupă pentru ceea ce vor gândi oamenii despre el după moartea sa, potrivit dcnews.ro.

Vă reaminim că celebrul actor a suferit enorm când iubita lui, Cathriona White, şi-a pus capăt zilelor la numai 28 de ani.  Potrivit presei internaționale, frumoasa irlandeză s-a hotărât să-şi pună capăt zileleor la doar câteva zile după ce actorul Jim Carrey i-a spus adio, iar trupul neînnsufleţi a fost găsit în casa ei din Los Angeles, de către  organele locale ale Poliţiei.

iubita_lui_jim_carrey

 Cathriona i-a lăsat un bilet de adio actorului şi apoi a luat o supradoză de medicamente, indicii în acest sens fiind descoperite lângă trupul ei neînsufleţit, mărturiseşte o sursă pentru TMZ.

Cathriona White şi Jim Carrey s-au iubit aproximativ trei ani, însă actorul s-a hotărât să pună capăt acestei idile pe 24 septembrie.

Fostul iubit al acesteia, Jim Carrey a fost șocat de decesul fostei iubite, Cathriona, iar prima declaraţie a actorului a fost următoarea: „Era o floare irlandeză delicată și cu adevărat plăcută, prea sensibilă pentru această lume”, a scris el într-un comunicat preluat de AFP.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Pe Denis Șerban îl cunoaște toată lumea, dar uite cu cine este căsătorit!

Un prezentator celebru de la Antenă, detalii INCREDIBILE despre o partidă de AMOR petrecută în toaleta unui restaurant! A povestit TOTUL în DETALIU: „s-a aplecat peste chiuvetă, și…

De ce poartă Melania Trump ochelari de soare NOAPTEA? Voi ce părere aveți? Se pare că în spate este vorba de altceva / VIDEO

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X