Jennifer Lopez, imagini fabuloase la 50 de ani! Noul pictorial apărut la început de an impresionează. Artista a lansat o linie de haine unde pozează dezinvolt uimind lumea modei.

Mai există ceva ce Jennifer Lopez ar poatea face, între a juca în Hustlers, pregătirea pentru Super Bowl, lansarea unor produse alimentare şi alte o mie de lucruri? Se pare că da

Jennifer Lopez a pozat pentru o campanie internaţională destinată colecției de primăvară/vară 2020. În acest sezon, cântăreaţa este  imaginea liniei Marciano.

Citește și: Covorul roşu de la Globurile de Aur s-a transformat într-un adevărat podium de modă. Ce actriță a stârnit comentarii

Citește și: Familia care a descoperit elixirul tinereții! Cum arată mama lui Jennifer Lopez la 74 de ani?

După succesul avut în filmul ”Hustlers”, artista a debutat în modă, deşi are 50 de ani, iar contractele curg pentru ea.

Pozele au fost realizate în Santa Monica și Pasadena, de către fotograful Tatiana Gerusova, iar art director-ul sedințelor foto a fost însuși Paul Marciano. Intenția shooting-ului a fost de a sublinia stilul de viață tipic hollywoodian, în contrast cu peisajul Californian. Aerul pozelor, așa cum declară însăși Jennifer Lopez, sugerează un mix între look-ul retro italienesc al anilor 60, influențe din stilul Madonnei din anii 80 şi a Sophiei Loren, conform RolingStone.

La rândul ei, Lopez spune că a fost încântată să folosească în sedința foto o parte din abilitațile actoricești „De fiecare dată când mă implic într-un astfel de proiect, mă gândesc întotdeauna la un personaj pe care îl pot interpreta, m-am simțit foarte bine în timpul realizării sedinței”, spune ea. „Personajul, de această dată, a fost un amestec între o vedetă italiană din anii 60, ceva din Madonna din anii 80 și inegalabila Sofia Loren. Este atât de distractiv să intri în personaj și să faci asta. ”

Când ești Jennifer Lopez, trebuie să știi că oamenii vor să se îmbrace ca tine, mai ales aceste ţinute purtabile. Aşadar, vă prezentăm câteva imagini superbe cu artista: