Mai există ceva ce Jennifer Lopez nu poate face? Artista a reusit sa cucereasca audienta Super Bowl 2020, alaturi de Shakira, marcand o un nou show incendiar.

Artista continua sa se bucure de un succes rasunator. Show-ul vine dupa multe nominalizari pentru rolul ei din ‚The Hustlers’.

In plus, Lopez, care are parintii in Puerto Rico, a declarat ca acesta va fi „un moment perfect” din viata sa si „ un moment extraordinar pentru ca femeile cu sânge latin să urce pe scenă, ținând cont de ce se întâmplă în țară acum”, informeaza Verdict.

Show-ul a fost deschis de Shakira care a vorbit în repetate rânduri în spaniolă cu spectatorii adunați pe stadionul din Miami. Artista columbiana a interpretat piesele care i-au adus celebritatea, precum „Hips don’t lie” sau „Whenever, Wherever”.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

In momentele urmatoare si-a facut apariria Jennifer Lopez, care a aratat unele miscari de dans la bara, pe care le-a invatat pentru pelicula „Hustler”, unde joacă rolul unei tinere care face striptease.

Jennifer Lopez a dansat la bară în spectacolul de la pauza Super Bowl Ulterior, vedeta a a cantat alaturi de fiica ei de 11 ani, Emme. Pe scena au mai urcat si artistii reggaeton Bad Bunny and J Balvin. Show-ul celor doua artiste latino a fost apreciat de colegii de breasla, informeaza Libertatea.