Jean Paler, macinat de boala! Marele actor duce o lupta crancena cu probleme de sanatate care il chinuie si a ajuns de nerecunoscut.

Prezent in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, actorul a aparut vizibil schimbat, iar fanii l-au recunoscut cu greu.

„Iubesc meseria mea, iubesc ceea ce fac și iubesc oamenii veseli Respect fiecare invitat și ma bucur sa aud povesti ce ma inspira.”, a scris prezentatoarea Majda pe internet, in dreptul fotografiei cu Jean Paler.

Reamintim ca indragitul actor a fost internat de mai multe ori, din cauza problemelor sale cardiace.

„Nu mă simt bine, am revenit la spital, sunt din nou pe perfuzii. Mușchiul inimii funcționează doar 30%, nu există tratament pentru boala mea. Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult. Îmi scade foarte mult tensiunea și leșin. Am căzut pe stradă, luna trceută, este foarte periculos. În urmă cu cinci ani am suferit un infarct, am fost salvat în ultima clipă”, declara Jean Paler cu ceva vreme în urmă.

Inima mea nu mai funcționează decât 30%

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

„Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a mai explicat actorul, citează CanCan.