Jaf de 50 de milioane de lire sterline – români implicați. O familie de români, mamă și fiu, se numără printre hoții care au spart vila fiicei fostului șef din Formula 1, Bernie Ecclestone. Cine sunt şi cum au dat atacul la proprietatea care are 57 de dormitoare, super bine păzite, aflăm din presa din Regat.

Citește și: Alertă la marginea Bucureștiului! Ce mafie se află în spatele ultimei lovituri?

Conform anchetatorilor, patru indivizi au dat această spargere, în valoare de 50 de milioane de lire sterline. Ei au dat spargerea la locuința fiicei fostului șef de la Formula 1, care este cea mai bogată femeie din Marea Britanie, în momentul în care aceasta era plecată în concediu, împreună cu familia.

Citește și: Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, momente de cosmar in toiul noptii: "Va pot spune ca este o senzatie extrem de neplacuta"

Deși foarte bine păzită și aflată la doar câteva zeci de metri de Ambasada României la Londra, vila a fost spartă de acești indivizi care au furat ceasuri, poșete și bijuterii extrem de scumpe. Toți patru au fost capturați de autoritățile din Marea Britanie, iar printre cei patru se numără și doi români, mamă și fiu, în vârstă de 47, respectiv 29 de ani. Ei au fost ridicaţi de pe două aeroporturi din Londra. Au fost deja arestați și puși sub acuzare. Vor ajunge în fața magistraților din Marea Britanie, din nou, pe data de 28 februarie.