IVANA, fostă concurentă de la Vocea Romaniei, a lansat melodia “Tomorrow”

IVANA, fostă concurentă de la Vocea Romaniei, a lansat melodia “Tomorrow”
IVANA, fostă concurentă de la Vocea Romaniei, a lansat melodia “Tomorrow”
Autor:

IVANA, fosta concurenta de la Vocea Romaniei, debutează cu single-ul “Tomorrow”.

IVANA (pe numele complet Ivana Farc) este cunoscuta publicului din Romania ​în urma participarii la Vocea Romaniei, in echipa lui Tudor Chirila.

Tanara artista de doar 18 ani a impresionat publicul si juriul prin vocea aparte, cameleonica, prezenta scenica energica, rezultat al sesiunilor de dans alaturi de fratele ei, coregraful si dansatorul Madalin Farc. Incepand cu anul acesta, IVANA s-a mutat in Bucuresti la Colegiul National “George Enescu”, unde isi continua studiile.

Pe cand avea doar 5 ani, profesorul de canto al fratelui ei a auzit-o cantand si i-a sfatuit parintii sa o aduca la cursuri deoarece are foarte mare potential in muzica.

Insa muzica nu este singura ei pasiune, ci este foarte implicata si in dans. A castigat numeroase premii internationale la concursurile de dans si a participat la Eurovision Junior in Kiev si la Romanii au Talent ca parte a unei trupe. Isi doreste sa devina actrita pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul deoarece ii imbina toate pasiunile: actoria, muzica si dansul.

Sunt incantata, entuziasmata, ma bucur ca am lansat primul meu single “Tomorrow” si ca am fost implicata atat in scrierea piesei, dar si la sedintele de productie ale videoclipului. Este o experienta noua pentru mine! Este foarte tare ce mi se intampla”, a declarant IVANA.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X