Iuliana Tudor, apariție inedită. Toți au amuțit când au văzut-o. Recent, Iuliana Tudor a prezentat festivalul Ioan Macrea. Pentru acest eveniment inedit, vedeta TVR a îmbrăcat câteva ținute extrem de spectaculoase.

Pe parcursul celor trei zile de festival, vedeta TVR, în vârstă de 42 de ani, a purtat trei rochii, din materiale fine, cu bogate elemnete tradiționale, semnate de un alt fel de design al iilor tradiţionale româneşti.

Iuliana Tudor: „Am descoperit două tinere extrem de creative…”

„Am descoperit două tinere extrem de creative, care oferă costumului tradițional românesc o reinterpretare cu totul specială. Pe cât de spectaculoase și minuțios lucrate, pe atât de comode s-au dovedit a fi rochiile de la IE Clothing”, a spus Iuliana Tudor, prezentatoarea care a primit premiul special pentru cel mai longeviv show de divertisment, potrivit dcnews.ro.

Iulia Tudor

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

Reamintim că prezentatoarea emisiunii ”Vedeta Populară” a dezvăluit un secret al ei, foarte bine păzit până acum. Frumoasa vedetă TV a explicat, în premieră, cum reușește să-și păstreze părul atât de strălucitor. Ea spune că este o persoană extrem de disciplinată, iar podoaba capilară trebuie să arate impecabil în fiecare zi.

Ce face pentru asta? Bea multă apă și folosește măști și tratamente hidratante. Pe lângă măștile profesionale de la salon, vedeta a divulgat secretul.

„Sunt o persoană foarte disciplinată şi sunt de părere că părul trebuie să arate impecabil nu doar în emisiune, ci şi pe strada. 

Asadar, am grijă să beau multă apă şi să folosesc măşti şi tratamente care să îl hidrateze. Pe lângă măştile profesionale de la salon, îmi fac şi acasă. Recomand masca naturală din miere, ou şi drojdie, aplicată pe păr o dată pe săptămână”, a spus Iuliana Tudor.

Pe lângă un păr strălucitor, Jurnalista a dezvăluit cum reușește să își mențină silueta într-o forma de invidiat: „Nu țin o dietă anume, am doar un mod de viață disciplinat. Mănânc la patru ore, dorm opt ore pe noapte, nu mănânc lucruri nesănătoase (prăjeli sau fast-food). Mai mult, de ceva vreme încerc să elimin de tot zahărul. Apă cât mai multă, iaurturi foarte ușoare, dar încerc să fie un regim divers, în așa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate”, a mai spus ea.