Iuliana Luciu, DEZVĂLUIRI UIMITOARE despre concursul ”Asia Express”: „Totul se întâmplă cu un scop…”

Iuliana Luciu, fosta concurentă de la Asia Express, a făcut dezvăluiri uimitoare înainte de marea finală de la Antena 1, spunând că susține cele trei echipe rămase în concurs care se bat pentru marele premiu.

Invitată într-o emisiune de la Antena Stars, sora Nicoletei Luciu a vorbit pentru prima oară despre participarea ei la acest concurs. Se pare că ea nu prea a avut noroc, a primit chiar titlul de ghinionista Asia Express, însă i-a plăcut foarte tare.

„Acum am retrăit aceeași emoție. Eu trebuia să fiu în primul sezon, alături de Nicoleta. Cred în karma, putem plăti păcatele părinților. Se întâmplă cazuri. Am primit titlul de ghinionista Asia Express. Mie mi-a plăcut foarte tare. Spun asta pentru că nici n-am suferit prea tare. Am stat doar două săptămâni. Noi deja am avut a doua șansă, am reintrat în concurs în locul Biancăi. A treia șansă era prea mult. Totul se întâmplă cu un scop. Dacă aș fi ajuns la proba cu urina, n-aș fi băut-o. M-a ferit Dumnezeu. Probabil că în tensiunea concursului aș fi făcut problele, dar după mi-ar fi părut rău. Acolo nu te gândești prea mult, le faci. Îmi plac toate echipele, îmi place echipa CRB, Oase”, a declarat Iuliana Luciu lîn emisiunea Răi da’ buni de la Antena Stars.