}

Iulia Vantur si-a deschis sufletul si a oferit detalii incredibile despre VIATA sa: „Mi-am pierdut identitatea…”

Iulia Vantur si-a deschis sufletul si a oferit detalii incredibile despre VIATA sa: „Mi-am pierdut identitatea…”
Iulia Vantur si-a deschis sufletul si a oferit detalii incredibile despre VIATA sa: "Mi-am pierdut identitatea..."

In cadrul unui interviu, Iulia Vantur a facut marturisiri de suflet despre momentele dificile pe care le-a trait in India, locul in care s-a stabilit in urma cu cativa ani.

Invitata in emisiunea de succes ‘Ce se intampla doctore?’, difuzata de Pro TV, Iulia Vantur i-a vorbit Oanei Cuzino despre viata sa din India.

Vedeta a dezvaluit ca a trecut prin momente dificile odata ce a plecat din tara sa natala, sustinand ca a ajuns intr-un punct in care si-a pierdut identitatea.

„Cred că cel mai dificil moment a fost cel în care mi-am pierdut identitatea. În momentul când te vezi aşa dezgolit te panichezi puţin. Pentru că nu mai eşti cine eşti, asta mi s-a întâmplat mie. Ok eu sunt fata asta, Iulia, facem abstracție de tot ce am făcut până acum şi o luăm de la zero, să vedem de ce sunt în stare. Faptul că am citit de pe prompter m-a ajutat foarte tare când am înregistrat o piesă rap. Faptul că e o succesiune de cuvinte foarte rapidă, a trebuie să anticipezi anumite cuvinte. Munca pe care am făcut-o la ştiri m-a ajutat chiar şi în muzică”, a declarat Iulia Vântur, potrivit stirileprotv.ro.

„Dacă reusești să aduci doar acel element care e doar al tău, cred că reusești să străbaţi oriunde”, a mai spus ea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X