Iulia Vantur este una dintre cele mai frumoase prezente din showbiz, insa a ales sa plece in India pentru a-si vedea visul implinit. Vedeta este plecata in India de mai bine de sase ani, unde a reusit sa ajunga o actrita extrem de apreciata.

Noutatea este ca actrita face parte din distributia unui nou serial de Hollywood, avand un rol pentru care a făcut antrenamente dure. Serialul de actiune „Jack Stall Dead” este filmat si produs in Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum „Transformers”, „Game of thrones”, „The Fury” sau „Justice League”.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

In acest serial, Iulia are rolul unei agente secrete, JO, care lucreaza pentru cea mai mare agentie secreta a Guvernului, conform ciao.ro. 

„Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională!”, spune Iulia Vantur despre personajul sau.

In plus, Iulia sustine ca acest rol a solicitat-o enorm, mai ales din cauza antrenamentelor intense, insa nu regreta nimic.

„M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”, a mai declarat Iulia Vantur despre rolul ei.