Iulia Vântur își va schimba destinul pe 18 noiembrie. Care este răspunsul lui Salman Khan

Chiar dacă are noi proiecte și locuiește mai mult în Marea Britanie, admiratorii din India și Români așteaptă cu sufletul la gură momentul când Salman Khan o va cere de nevastă pe Iulia Vântur.

De o perioadă scurtă de timp, frumoasa Iulia Vântur s-a mutat la Londra, Marea Britanie, unde lucrează la câteva proiecte pentru cinematografie. Acolo, ea a filmat pentru serialul de acțiune „Jack Stall Dead”, alături de dublul campion mondial la kickbox, Ali Jacko, în rolul unei agente secrete pe nume JO, potrivit Click.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Iulia Vântur își va schimba destinul pe 18 noiembrie. Deși în toamna anului trecut, Salman Khan i-a dăruit Iuliei Vântur un inel cu diamante, relația dintre cei doi se află sub semnul întrebării, însă cei doi se afișează încă la tot felul de petreceri și evenimente cu ștaif.

Pe baza acestor apariții, presa din India a dat verdictul: urmează nunta anului. La insistențele jurnaliștilor indieni, actorul a mărturisit că data nunții sale va fi mai mult ca sigur pe 18 noiembrie, însă nu se știe anul.

Iulia Vântur și Salman Khan in prim-plan! Pe 18 noiembrie va avea loc nunta

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat Salman Khan.

Iulia Vântur a declarat că întâlnirea și relația cu celebrul actor nu a fost un scop, ci doar o simplă întâmplare.