Iulia Vântur, in atenția presei din India! Conform unor informații, fosta prezentatoarea de televiziune de la Pro TV nu mai locuiește cu Salman Khan în India, vedeta a luat o decizie radicală.

Iulia Vântur s-a mutat la Londra, Marea Britanie, unde lucrează la câteva proiecte noi. Acolo, ea a jucat în serialul de acțiune „Jack Stall Dead”, alături de dublul campion mondial la kickbox, Ali Jacko, în rolul unei agente secrete pe nume JO, potrivit Click.

Deși în toamna anului trecut, Salman Khan i-a dăruit Iuliei Vântur un inel cu diamante, relația dintre cei doi se află sub semnul întrebării, însă cei doi se afișează încă la tot felul de petreceri și evenimente cu ștaif.

Citește și: Iulia Vântur își va schimba destinul pe 18 noiembrie. Care este răspunsul lui Salman Khan

Pe baza acestor apariții, presa din India a dat verdictul: urmează nunta anului. La insistențele jurnaliștilor indieni, actorul a mărturisit că data nunții sale va fi mai mult ca sigur pe 18 noiembrie, însă nu se știe anul.

Iulia Vântur in prim-plan! Pe 18 noiembrie va avea loc nunta

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat Salman Khan.

Iulia Vântur a declarat că întâlnirea și relația cu celebrul actor nu a fost un scop, ci doar o simplă întâmplare.