Iulia Vântur, făcută praf pe contul de socializare: „Săraca, ți se face și mila de ea…”

Iulia Vântur a vrut să-și surprindă admiratorii de pe contul de socializare cu o melodie interpretată de ea în limba hindi. Însă, fosta vedetă de la Pro TV a avut parte de o surpriză neplăcută din partea acestora, care au criticat-o pentru modul în care cântă.

 „Ce inseama asta, mai Iulia?…pe bune?” a scris a scris un admirator în dreptul postării. Un alt fan nu i-a luat apărarea vedetei, ci a criticato mai dur. „Săraca, ți se face și mila de ea, când vezi ce anti-talent este aceasta moldoveanca, Iulia Vântur.”

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Reamintim că Iulia Vântur a plecat din România și trăiește  de câțiva ani în India, unde s-a scris despre ea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan. Deși cei doi sunt văzuți mereu împreună, nici Iulia, nici actorul nu au confirmat că formează un cuplu. Însă, fosta vedetă Pro TV a dat primele declarații la Libertatea despre decizia ei de a renunța la cariera de succes și de a se muta într-o țară străină.

Românca recunoaște că decizia nu a fost ușoară, aceea de a renunța la statutul și numele pe care și le câștigase în România, prin ani mulți de muncă, însă pare că schimbarea nu a făcut doar în numele iubirii, ci pentru că a vrut să se redescopere.