IULIA ALBU VS. OANA ROMAN ,,Ești nesimțită și prost crescută”.

IULIA ALBU VS. OANA ROMAN ,,Ești nesimțită și prost crescută”.
IULIA ALBU VS. OANA ROMAN ,,Ești nesimțită și prost crescută".

Două personaje mai mult decât spumoase din spațiul autohton au avut parte de o confruntare de zile mari în emisiunea WOWBIZ. Vorbim despre două persoane care nu pot trece neobservate niciodată, Oana Roman și Iulia Albu. Am ales să numim discuția dintre cele două vedete confruntare ci nu scandal, din motive pe care le veți înțelege pe parcurs. A fost o premieră pentru  programele tabloid din România, o confruntare între doi oameni cu o pregătire bună, o confruntare curată și aproape civilizată.

CINCI ARGUMENTE DEMNE DE LUAT ÎN CALCUL DESPRE IULIA ALBU

1.Studiile nu o justifică pe IULIA ALBU să spună ce vrea

În primul rând, noi scriem o rubrică colorată și sinceră, iar Oana Roman a fost pe rând personaj negativ, dar și pozitiv pe la noi. Ne-am certat și ne-am împăcat, așa că nu putem fi acuzați că nu suntem imparțiali când vom spune că Oana Roman a fost primul și singurul adversar demn cu care Iulia Albu s-a confruntat. Din punctul nostru de vedere, Oana Roman a distrus un mit, Iulia Albu are studii și din acest motiv are dreptate în tot ce spune.

Andrei și Gabi s-au împăcat cu Oana Roman după un conflict iscat la o petrecere mondenă

Andrei și Gabi s-au împăcat cu Oana Roman după un conflict iscat la o petrecere mondenă

Trebuie subliniat că atunci când intri în discuții cu Bianca Drăgușanu, Adrian Minune, Sânziana Buruiană sau Mădălina Pamfile e ușor să ieși câștigător fără să-ți pui foarte mult creierul la contribuție, mai ales că cei numiți mai sus nu s-au remarcat pentru un discurs foarte bun, ci pentru talentul nativ cu care au fost înzestrați (frumusețe sau talent muzical). Pentru fashion editor-ul, Iulia Albu, a fost simplu să joace, pe rând, rolul de intelectuală, dar și om agresat de incultura de care dădeau dovadă adversarii săi. Aseară lucrurile s-au inversat, iar cea care ataca “golănește” era chiar ea.Una din replicile dure adresate în lipsă de alte argumente viabile a fost ,,Te-ai murdărit de ruj pe nas”.

2. Faptele te creditează, nu studiile
O altă idee introdusă de Oana Roman în confruntare a fost că Iulia Albu s-a remarcat print-o atitudine obraznică justificată de un nivel superior la care se găsește ea.Cu alte cuvinte, am o facultate, îmi permit să fiu obraznică. Mai corect este să-ți asumi o atitudine decât să o justifici. Apreciem că Iulia Albu este o noutate în peisajul media, un produs original, dar să ajungi să crezi despre tine că absolvirea unei facultăți îți dă dreptul să n-ai bun simț reprezintă o problemă. Nici la această replică, criticul de modă nu a putut răspunde cu un argument plauzibil și a preferat să o atace pe Oana pentru kilogramele în plus. Păi ce facem Iulia, ne-am uitat bunele maniere acasă?? Mai ții minte când te ataca Minune din considerente fizice și erai șocată că nu are cei 7 ani de acasă și îi spuneai că mama lui nu e mândră de el. E mândră mama ta de tine? Crezi că are motive? Dacă are motive, care sunt?

3. Dacă ai studii și un public elitist de ce nu încerci la TVR CULTURAL?

Atât de ipocriți mi se par oamenii care vin la WOWBIZ, dar nu acceptă că specificul emisiunii … Oana a rememorat o discuție mai veche din culise ,, Sper că intri tu după Minodora și Liviu Guță, că eu nu am același public cu ei ”. Da, te adresezi și pentru publicul Minodorei și al lui Liviu Guță, iar dacă tot pretinzi că nu vrei asta, încearcă la TVR CULTURAL, dar cum acest post nu mai există, mergi la o televiziune de nișă, de preferat Animal Planet.

4. Iulia Albu nu este capabilă de o discuție coerentă

Un alt aspect important evidențiat în această confruntare este felul neobișnuit pe care îl practică domnișoara/doamna Albu într-o discuție. Am avut senzația des că este autistă când observam că ea nu răspunde la întrebări, ea discută doar ce își dorește

5. Vrei să fii cineva cine nu ești.

În fine, ultima idee remarcată corect de Oana Roman a fost că fashion editor-ul tinde să intre cu forța într-un cerc elitist, nu așteaptă invitații, este fix genul de persoană care consideră că poate obține un statut prin simplul fapt că are o părere bună despre ea, confirmată sau nu această părere.

Cu alte cuvinte, am stat aseară în fața televizioarelor, cu o satisfacție incredibilă. Exact cum fac bunicile noastre ,,I-ai zis-o!!”, iar prestația Iuliei Albu nu s-a ridicat la eleganța și corența de care a dat dovadă Oana Roman! Bravo Oana, bravo Kanal D pentru inițativă!

 

Nu uita să rămâi la curent cu părerile directe ale reporterilor EVZ, Andrei și Gabi – Dă-le un like aici .

like2

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Si totusi, cea nesimtita si needucata este duduia Oana Roman. La emisiunea pe care am vazut-o eu s-a comportat fix ca o mahalagioaica. Mie mi se pare firesc ca, atunci cand ai o pregatire, sa o anunti, altfel lumea s-ar putea sa se intrebe in ce calitate comentezi. Numai frustratii (care evident nu au cu ce se lauda) mai cred in prafuitul cliseu „nu trebuie sa te lauzi”. Desi, pe de alta parte, duduia Oana s-a laudat din rasputeri… cu sora-sa. Pentru ca e singurul lucru cu care (crede ea ca) se poate lauda. Nu exagerati. Iulia Albu nu a ramas fara replica. Duduia Oana Roman a trancanit ca o penibila non-stop, aiurea si incoerent, numai ca sa o acopere pe Iulia Albu. Nu a lasat-o sa spuna nimic. Asta nu inseamna ca a lasat-o fara replica. Din punctul meu de vedere, duduia Oana Roman e penibila, inculta, frustrata, putin mintoasa, mica la suflet si la IQ. Din punctul meu de vedere, ea este cea care s-a facut de ras. Asa cum a facut-o de atatea ori.

  • Iulia n o mai supara pe oana sa nu care cumva sa te manance! :))
    Nici nu trebuia sa intri in altercatie cu o astfel de persoana! Cum arati tu si cum arata aia!!! Normal ca i vin spumele cand se uita la tine! Dar tatal copilului ei ce mai face? Mai traieste sau la mancat Oana si p asta?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X