IULIA ALBU față în față cu cele mai DURE ÎNTREBĂRI

IULIA ALBU față în față cu  cele mai DURE ÎNTREBĂRI
IULIA ALBU față în față cu cele mai DURE ÎNTREBĂRI

Controversata vedetă a acceptat propunerea unui interviu puțin cam direct cu Andrei și Gabi, condimentat cu întrebările cititorilor, ceea ce e un adevărat act de curaj.

Astfel, miercuri, pe 18 martie, Iulia Albu va fi supusă unor întrebări puțin cam directe atât despre carieră cât și despre viața personală. Băieții vor încerca să o cunoască așa cum este ea, dincolo de lumina reflectoarelor și a criticilor aduse vedetelor din România. Vom pune toate întrebările pe care le primim!

 

 

Prezența Iuliei a stârnit deja controverse

Nici nu am anunțat bine că Iulia Albu vine la #putincamdirecti că primele reacții  au apărut pe facebook.

Elena Iftimie, una dintre cititoarele evzmonden.ro a lăsat un comentariu dur ,,Suntem intr.o tara democrata,puteti invita pe cine vreti,pe mine personal nu ma intereseaza aceasta „dn”……. chiar nu va este mila ca toti ne batjocoresc si ne fac tigani ,voi in loc sa promovati si sa cautati copii care au fugit in lumea larga pt a se realiza [……].”

Tatiana Calaras, vine pe facebook cu o întrebare pt Iulia Albu: Ce face cu ouale furnizate de găina ei?

Toate aspectele le va lămuri chiar Iulia, miercuri.

Intră și tu în discuție

Puteți participa la discuție lăsând întrebările pentru Iulia Albu atât în secțiunea de comentarii a acestui articol, cât și pe pagina de FACEBOOK PUTINCAMDIRECTI.

MIERCURI, 18 MARTIE PE EVZMONDEN.RO

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X