}

IULIA ALBU scandal pe scara blocului cu FOSTUL SOŢ

IULIA ALBU scandal pe scara blocului cu FOSTUL SOŢ
IULIA ALBU scandal pe scara blocului cu FOSTUL SOŢ

Fostii soti Albu nu reuşesc să se mai înţeleagă nici măcar câteva minute, măcar de dragul fetiţei lor de şase ani.

Vecinii lor sustin ca Iulia si Mihai s-au cearta la cutite de nenumrate ori, iar pe scara blocului şi este un adevarat spectacol pentru cei care trec prin fata apartamentelor in care locuiesc, scrie cancan.ro. Iulia si Mihai stau in acelasi bloc, insa la etaje diferite. Cei doi fosti soti s-au mai sicanat pana acum în public, insa altecatiile s-au terminat la fel de repede. Cand se intalnesc in bloc, Mihai si Iulia se mai cearta pe tema Mikaelei, vedeta TV ii reproseaza ca nu sta suficient cu fata, ia de acolo escaladeaza conflictul. Scandalul este aplanat de Mihai, care cedeaza de fiecare data. Asa s-a intamplat si de sarbatori, cand cei doi s-au ciondanit.

Desi au succes pe plan profesional, pe plan personal, pentru cei doi lucrurile stau prost in ambele tabere. Mihai Albu, designerul de pantofi nu reuseste sa aiba o relatie stabila, iar Iulia Albu incearca din rasputeri sa gaseasca barbatul potrivit.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X