Iulia Albu, reacție incredibilă la adresa soției președintelui! Nimeni nu s-a așteptat la asta

Ținuta purtată de Carmen Iohannis la banchetul Imperial organizat cu ocazia ceremoniei de întronare a împăratului Naruhito al Japoniei a fost analizată cu atenție de Iulia Albu.

Rochia purtată de soția președintelui la evenimentul din Japonia nu a fost pe placul criticului de modă. Iulia Albu spune că doamna Iohannis nu reușește să își apropie o echipă care să îi facă cinste la capitolul styling.

„În primul rând, este un gest extrem de imprudent să îți arăți umerii în Japonia, prin prudență înțelegând, firește, respectarea etichetei arhicunoscute a acestei țări în acest domeniu.

Citește și:

În altă ordine de idei, este preferabil să îți arăți picioarele și fundul decât să îți arăți umerii. Așa o fac japonezii, așadar acestea sunt regulile după care jucăm atunci când participăm la evenimente în Japonia.
Nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu look-ul Jasmine pe care l-a abordat doamna Carmen Iohannis, atenție, nu Prima Doamnă, doar soția președintelui, Carmen Iohannis, dar toată lumea știe că acesta nu e un look abordabil de Halloween. Nu de alta, dar ne desparte doar o zi de cetele costumate care vor împânzi Bucureștiul cu această ocazie. Și nu că aș avea ceva împotrivă, până la urmă chiar și cei mai reticenți dintre noi cad pradă acestei tentații, considerând implicațiile ei sociale NOT.

Citește și:

Revenind la doamna Carmen Iohannis, Aladdin și alte lămpi, niciodată nu se asortează încălțămintea argintie cu curea și plic auriu, mai ales considerând alegerea extrem de imprevizibilă pe care Carmen Iohannis a făcut-o cu acești Valentino Rockstud arginții, pentru care chiar o felicit. Asta da o îmbunătățire vizibilă.
Păcat că lucrurile bune se opresc aici, așa cum am spus. Coafura nu are nicio treabă cu fizionomia ei, părul pare mai degrabă nearanjat, astfel încât Carmen Iohannis, chiar dacă este o femeie extrem de fumoasă, nu marchează o apariție de success cu această ocazie.

Citește și:

Este chiar păcat că cineva de statură influentă a doamnei Iohannis nu reușește, și asta de ceva timp, să își apropie o echipă care să îi facă cinste la capitolul styling. Dar iată că se întâmplă chiar și la case mari de tot. Nu și la Casa Albă, pentru că șa cum spun mereu, Melania Trump este o femeie extrem de bine îmbrăcată, și oricât nu aș fi eu de acord cu politicile duse de celebrul ei soț, se pare că mai avem încă mult până la Casă Albă”, a menționat Iulia.

Nici președintele nu a scăpat prea ușor de criticile de modă: „Apropo de lampă și fiare, președintele a apărut oarecum șifonat la această apariție, existând un dubiu asupra a ceea ce pare a fi o pată sau o urmă de arsură prezentă pe brâul pe care îl poartă.
Dar hei, nu aș vrea să speculăm prea mult pe acest la subiect, mai ales că este posibil să fie doar o iluzie optică. Și vom lăsa aceste comentarii în seama celor mai răutăcioși”, potrivit perfecte.ro.