Iulia Albu o va face și pe asta! Iulia Albu are o notă extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată. Însă acum a avut curajul să vorbească din nou de căsătorie și copii, chiar dacă are o fiică din mariajul cu celebrul designer, Mihai Albu.

Iulia Albu o va face și pe asta! Ea a spus că va ajunge din nou să spună ”DA” în fața lui Dumnezeu și că își mai dorește copii, dar de data asta, vedeta vrea gemeni.

Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România

„Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, spus Iulia Albu, scrie spynews.ro. 

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Chiar dacă nu s-a văzut niciodată mireasă, vedeta TV a dezvăluit faptul că se va căsători. Iulia, unul dintre cei mai influenți fashion editori români, a punctat faptul că ține foarte mult la intimitatea de cuplu și dorește o relație pe termen lung.

„Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine”, a spus Iulia Albu.

Reamintim că frumoasa vedetă a fost recent implicată într-un scandal, atunci când designerul Cătălin Botezatu a umilit-o în ultimul hal, spunând că: „Dacă nu era emisiunea ‘Bravo, ai stil!’ nu exista. Mai bine zis dacă nu era un Mihai Albu de care ea s-a agățat pentru credea că o să o ajute. El a ajutat-o cât a putut, dar omul nu avea așa de mulți bani cum ea a crezut. Nu i-a permis să-i ‘omoare’ clienții cum ea a făcut-o”.

„Ea i-a îndepărtat și clienții și creatorii cu care el lucra. Inclusiv eu am lucrat cu el, dar nu din cauza ei am încetat colaborarea. Iulia e o fată ok, a încercat să meargă printre jaloane și încearcă să supraviețuiască cum e firesc”, a declarat Cătălin Botezatu.