Iulia Albu o desființează pe Carmen Iohannis după apariția Primei Doamne în America

Iulia Albu o desființează pe Carmen Iohannis după apariția Primei Doamne în America
Iulia Albu o desființează pe Carmen Iohannis după apariția Primei Doamne în America
Autor:

Recent, Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în Statele Unite, iar la coborârea din avionul prezidenţial, soţia acestuia, Carmen Iohannis a ieşit în evidenţă cu ținuta lejeră, neobişnuită pentru astfel de momente.

Cu acest prilej, Carmen Iohannis a starnit furia Iuliei Albu. Cunoscuta pentru exigența de care da dovadă în comentarii, vedeta de la Kanal D nu ii poate ierta soției președintelui anumite alegeri vestimentare.

“O prima doamna nu ar trebui sa poarte niciodata jeansi, decat, fireste, atunci cand evenimentul la care participa impune o prezenta modesta, casual, cum ar fi de exemplu faptul ca ar poza pentru o campanie umanitara alaturi de copii si de alte femei imbracate, de asemenea, in jeansi. Combinatia sacou-jeans este abominabila in acest caz, mai ales in contextul acelor mocasini. Un mare minus este de asemenea absenta curelei la pantaloni! Alegerea unui pantalon lejer, in aceeasi nuanta cu sacoul, si a unor balerini sau a unui pantof cu toc mic, gros, ar fi schimbat total datele problemei. O prima doamna nu ar trebui sa poarte niciodata mocasini, decat eventual atunci cand este in iarba sau la tara”, anunță wowbiz.ro.

Pe lângă critici acide, Iulia are insa si cuvinte de laudă  la adresa vestimentatiei de zi. “Tinuta este una formala, potrivita oarecum unei intalniri oficiale in timpul zilei. Insa din nou acea imbinare monstruoasa intre bust si sold. O piesa vestimentara neterminata este ultimul lucru de care are nevoie o prima doamna. Cromatic, este o alegere inspirata, iar alegerea decolteului este una fericita ca si cea a incaltamintei cu toc jos”.

Pe Iulia Albu o puteti vedea în fiecare joi seara, la rubrica sa de la WOWbiz, începand cu orele 22.30.

Carmen 4 Carmen 1 Carmen 2 Carmen 3

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X