Iulia Albu o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: „Fosta blonda a lui Bote a purtat o rochie care…”

Iulia Albu o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: „Fosta blonda a lui Bote a purtat o rochie care…”
Iulia Albu o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: "Fosta blonda a lui Bote a purtat o rochie care..."

Iulia Albu a comentat una dintre cele mai importante aparitii ale Biancai Dragusanu. Fashion editorul a criticat dur alegerea vestimentara pe care Bianca Dragusanu a facut-o in ziua nuntii cu Victor Slav. 

Rochia pe care Bianca Dragusanu a purtat-o in cea mai importanta zi a vietii ei nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu. Criticul de moda sustine ca alegerea fostei asistente TV a fost total neinspirata, aratand ‘stangaci’.

„Nu cred ca cineva credea cu adevărat că va fi impresionat de rochia purtată de fosta asistenta tv. Fosta blonda a lui Bote a purtat o rochie care mi-a confirmat o mai veche teorie. Teoria privește felul în care expunerea poate crea sau distruge un brand. Rochia nu reflectă în niciun fel linia casei de moda care o semnează arătând mai degraba „stângaci” gândită ca o piesă făcută pe comanda în mai orice atelier cât de cât mai răsărit.

Desigur că și viitoarea mireasa și-a pus amprenta pe respectiva „creatie”, totul fiind asadar explicabil… Mesele, bijuteriile ieftine, machiajul depasit (și sper totuși că nu a avut și unghii false, va rog nu imi spulberati acest vis! :))) întregesc circoteca. Acest eveniment a fost gandit si regizat pentru a produce rating. Asta indubitabil și dincolo de sentimentele ce îi unesc pe cei doi pe care nu avem niciun drept să le punem la îndoială!”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X