EXCLUSIV! Iulia Albu recunoaște ,,Între noi doi există o apropiere…” – el are doar 21 de ani

Vedeta a dat toate cărțile pe față într-un interviu nebun

EXCLUSIV! Iulia Albu recunoaște ,,Între noi doi există o apropiere…” – el are doar 21 de ani
EXCLUSIV! Iulia Albu recunoaște ,,Între noi doi există o apropiere..." - el are doar 21 de ani

Iulia Albu a acceptat provocarea EVZ ca să participe în show-ul online PUȚIN CAM DIRECȚI care este difuzat exclusiv online pe site-ul nostru în fiecare miercuri de la 19.30.

Într-o oră de transmisiune live a trecut prin toată viața ei și a dezvăluit  toate detaliile despre adevărata Iulia Albu, dincolo de replicile “puțin cam directe” pe care le are la fiecare apariție.

 page

PCD:  Cum era Iulia Albu în liceu? Ce probleme ai avut? Prima țigară, prima iubire etc.

I.A. : Am terminat liceul George Coșbuc, am fost îmbrăcată în jeanși și pantofi sport în toată această perioadă. Am avut o problemă cu greutatea, de fapt  ceilalți au avut o problemă cu greutatea mea, chiar și părinții mei, eram mult prea slabă. Am decis că trebuie să mă îngraș.Mi-a reușit pentru puțin timp. În liceu, colegii nu mă puneau mă la punct, dar în școala generală da. Toate lucrurile acestea m-au întărit. Cât despre fumat, nu am fumat niciodată. Mi se pare dezgustător. Cât despre prima iubire, nu nu a fost în liceu. Pentru mine liceul nu a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, așa cum se zice.

PCD: Ai spus că ai avut o copilărie frumoasă. Ți-a lipsit ceva?

I.A.: Da, părinții mei nu m-au lăsat să am părul lung, motiv pentru care acum … IA DE AICI, TATĂ!

PCD:  Trecem ușor de liceu și ajungem în facultate. Ai absolvit Facultatea de Drept din București. Ce ne spui despre viața ta de student?

I.A. : A fost o facultate foarte grea. M-am mai certat cu anumiți profesori, am avut câteva meciuri. Am avut și profesori extraordinari ca Boroi sau Dan Oancea, mă simt privilegiată că am putut absolvi această facultate. Nu am intrat din prima la Drept, am intrat în al doilea an, a fost o mare dezamăgire, dar în următorul an am făcut meditații și am reușit. Apropo de asta, nu mi-a plăcut niciodată să învăț, chiar dacă și acum sunt studentă.Nu am tocit niciodată. L-am cunoscut în anul 2 pe Mihai Albu, iar în anul 3 mă măritam.

 

PCD: Ai profesat ca avocat 6 ani, ce îți mai amintești?

I.A.: Am făcut mai mult comercial, mi-a fost mai ușor pentru că vorbesc mai multe limbi. Se câștiga bine.

 PCD: Ai renunțat la meseria de avocat și te-ai reorientat spre fashion. A avut o influență și Mihai Albu?

I.A. : NU! De fapt, acesta este motivul real al divorțului nost
ru.
Când am vrut să fac o carieră în modă pe numele meu,  Mihai a băgat divorț.

iulia si gabi(N.R.) Iulia Albu către unul dintre băieții direcți ”Între noi doi e ceva…

Un moment delicios din timpul live-ului a fost apropierea dintre Iulia Albu și Gabriel Fereșteanu, cei doi au recunoscut că între ei “s-a produs o apropiere”,  iar singura distanță existentă era grilajul pe care Iulia îl purta, motiv pentru care într-un mod destul de direct, Gabi a întrebat : Și eu am simțit asta, deci unde stai? , promptă în răspuns  Iulia zice “Nu mai e un secret, stau în cartierul Vatra Luminoasă”.

PCD: Acum referitor la vecinii tăi. Cum reacționează în momentul în care te văd? Ce sușotesc?

I.A. :  Vecinii mei sunt minunați. Administratorul de asemenea un om minunat.

PCD:  Cum ești ca mamă?

I.A. : Sunt o mamă ca orice mamă, încerc să stau cât mai mult cu Mickaela. De asemenea  încerc să nu o răsfăț și să-i ofer un viitor pe care îl merită. Mickaela seamănă cu mine când eram mică, ea e fascinată de felul în care eu mă aranjez, îmi amintesc cum o priveam eu  pe mătușa mea, actrița Ileana Focșa, probabil cel mai important reper al meu.

PCD:  Cum îți alegi evenimentele la care mergi? Câți bani iei?

I.A.: Îmi aleg evenimentele la care merg, sunt o prezență scumpă, am o întregă echipă care vine cu mine, fotograf, PR și ulterior scriu și o recenzie. E normal să fiu scumpă, în funcție de eveniment iau banii, dar niciodată sub 1500 euro.

PCD: Atunci de ce ai datorii la băcănia din colț?

I.A.:  Nu am datorii neapărat, dar spre exemplu, eu sunt prietenă cu domnul Mina, cel care are magazinul. Acum nu  mai umblu cu bani la mine, e tentat să-mi cumpăr pălării și îmi țin banii pe card. Intru în magazine, uneori vorbesc și la telefon și pur și simplu iau o cutie de suc. Îi plătesc în avans banii sau îi las din când în când o sumă de bani.

andrei albu (N.R. )Iulia a mai avuto intervenție de zile mari când a comentat ținuta lui Andrei. Acesta purta o pereche de pantaloni mai deosebită, o ținută special pentru Iulia. În momentul în care a fost rugată să-I comenteze, vedeta a reacționat rapid ,,Să-ți trăiască pantalonii, acum ești cam timid, adevărul e că trebuie să-i porți cu mai multă încredere, iar tu ești cam timid”.

 

PCD: Ce regrete are Iulia Albu?

I.A.: Regret că m-am depărtat în ultimul timp de mătușa mea, sunt sensibilă la acest subiect, (n.r. Actrița Iulia Focșa, bunica Iuliei, a  decedat recent).

 PCD: Și ce temeri ai?

I.A. : Mi-e frică de pinguni.

Întrebările pe care le-a primit Iulia de la cititori au fost de mare impact.

iaag

Tatiana Călăraș a întrebat-o  CE FĂCEAI CU OUĂLE DE LA LOULOU?

În prezent cocoșul meu are două ouă atașate, deci n-am ce face cu ele. Dar despre ouăle de la LOULOU, da LE MÂNCAM PE O PARTE, iar altele le făceam cadou fanilor. Găina mea avea pampers, iar din două în două zile făcea ouă, Știți că găina mea făcea și ouă cu cristale?(a replicat Iulia amuzată).

O altă întrebare a venit de la Dan Crișan : Ai avut mereu probleme cu capul?

I.A. : Da, am problemă cu capul, nu pot sta cu capul de descoperit. Mereu trebuie să am un accesoriu pe cap,  o pălărie, deci îmi asum că am o problemă cu capul. Apropo, înainte nu purtam pălării.

 PCD: Crezi că te înțeleg oamenii?

I.A.: Nu vreau să mă înțeleagă toți, vreau să nasc întrebări și ei să-și dea răspunsuri. E irelevant dacă înțeleg sau nu. E important ca în timp să lucrezi mintea lor. Toți cei care au ce căuta în media știu să se joace cu mintea oamenilor.

PCD: Tu ai de unde să investești. Dar ceilalți oameni, mamaie are o pensie de 5 milioane, crezi că o interesează moda?

I.A.: Da înțeleg. O femeie de rând  nu trebuie să poarte o anume pălărie super scumpă, acea femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ea. Trebuie doar să aibă stil. Sunt conectată cu realitatea din România.Înțeleg nivelul de trai al românilor, dar înțeleg că oamenii nu înțeleg că se pot îmbrăca într-o cârpă și să arate minunat.Eu cred că toate femeile din România au tone de mizerii, iar cu banii cheltuiți pe aceste mizerii pot să arate minunat. Spre exemplu dacă îți pui un trandafir natural în cap, poți să fii minunat. Oamenii au pierdut legătura cu natura.

 

Iulia Albu: “Oana Roman a avut un debit verbal imposibil de acoperit, era nevorbită”.

 PCD: Eu cred că nu ai avut o confruntare obișnuită cu Oana Roman. Dacă înainte erai atactă “golănește” de diverși interlocutori, la Oana lucrurile au stat diferit. Ce s-a întâmplat mai precis, de ce ai atacat-o?

I.A. : Da nu a fost o confruntare obișnuită. Ea avea un debit verbal imposibil de acoperit, ea era nevorbită, eu apar des, nu am problema asta.În principiu interlocutorii mei acordă dreptul de a răspunde. Oana a avut aceiași replică timp de o oră. Ce poate fi mai golănesc decât să nu-ți dea dreptul să răspunzi. O jignire poate fi combătută, pe când debitul ei verbal….Nici nu am putut să o urmăresc. Singura mea variantă să vorbesc era să o întreb, iar femeia chiar avea ruj pe nas, nu am jignit-o, poate îi era foame….de vorbă…. .

Finalul live-ului a fost la mare înălțime, Iulia Albu a pus-o de o cumetrie. A acceptat să fie nașa unei cititoare din Iași, pe care a rugat-o să îi scrie pe facebook pentru a păstra legătura.

Tot în finalul interviului, Iulia a vorbit despre colaborarea cu KANALD și emisiunea WOWBIZ dând asigurări că va rămâne acolo, indiferent de propunerile zilnice pe care le primește. Cel mai des a primit propuneri să facă un reality show despre viața ei, dar a refuzat, pentru că cel mai mult o interesează moda, nu să-și expună viața.

 

Notă puțin cam directă: Dragă Iulia, am dezlușit o dilemă națională, dacă oamenii îți vor privi cu mai multă poftă de viață toată activitatea, vor înțelege mesajul tău și vor învăța câte ceva. Noi l-am înțeles și ne-a plăcut. BIG LIKE pentru cea mai comentată și ”rea” persoană din showbizul  românesc .  

Până revenim cu un montaj cu cele mai bune momente din LIVE-ul Puțin cam direcți, puteți urmări integral transmisiunea live de ieri.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X