Iulia Albu, DEZVĂLUIRI despre despărțirea definitivă de Mihai Albu

Iulia Albu, DEZVĂLUIRI despre despărțirea definitivă de Mihai Albu
Iulia Albu, DEZVĂLUIRI despre despărțirea definitivă de Mihai Albu

Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat, anul trecut, iar vestea despărțirii a luat prin surprindere showbizul românesc. Mihai Albu a fost cel care a vrut divorțul, deranjat, probabil, de excentricitățile tot mai dese ale soției sale.

Între timp, Iulia Albu a continuat cursurile Universității Naționale de Arte, secția Modă, are și o rubrică la Kanal D, „Verdict Iulia Albu” și se remarcă prin criticile dure la adresa vedetelor din România.

În timpul verii, Iulia Albu și soțul său au încercat o împăcare. Au mers împreună într-o vacanță la munte, alături de fiica lor și, chiar dacă nu mai locuiau în același apartament, Iulia Albu se mutase cu fiica lor, Mikaela (4 ani), într-un apartament din același bloc. Astfel că au fost multe momente în care cei doi foști soți au fost împreună. Numai că, acum, Iulia Albu a decis ca despărțirea să rămână definitivă. Ea este decisă să-și refacă viață.

„Mihai este omul alături de care am petrecut mai bine de 9 ani din viaţă şi este tatăl micuţei mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viaţa noastră. Noi am divorţat în urmă cu aproape un an, motiv pentru care consider că fiecare are dreptul, în acest moment, să-şi refacă viaţa. Este un om pe care l-am iubit foarte mult şi pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca raţiunile ce stau la baza separării noastre, atât legale, cât şi în fapt, să rămână doar între noi. Nu am vorbit nici după divorţ şi nu o voi face nici acum, viaţa mea nu este un circ mediatic. Întotdeauna într-o relaţie sunt doi oameni, iar atunci când la mijloc există copii, eşecul unuia este, de fapt, eşecul amândurora”, a mai spus Iulia Albu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X