Iulia Albu, DECLARATIE NEASTEPTATA: „Din respect pentru starea de sanatate precara a Andreei Balan…”

Iulia Albu, DECLARATIE NEASTEPTATA: „Din respect pentru starea de sanatate precara a Andreei Balan…”
Iulia Albu, DECLARATIE NEASTEPTATA: "Din respect pentru starea de sanatate precara a Andreei Balan..."

Iulia Albu, DECLARATIE NEASTEPTATA: „Din respect pentru starea de sanatate precara a Andreei Balan…”

Iulia Albu este una dintre persoanele care si-au expus punctul de vedere in legatura cu situatia in care se afla Andreea Balan. Reamintim ca indragita artista se afla la terapie intensiva, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana.

Din respect pentru clipele negre prin care trece Andreea Balan, Iulia Albu a hotarat sa renunte la rubrica saptamanala de pe blog-ul sau, unde comenteaza aparitiile vedetelor.

„Dragii mei, din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Balan, astăzi nu vom publica Marțea Neagră cu Iulia Albu. Îi doresc însănătoșire grabnică și celor vinovați (dacă există într-adevăr o vină) sancțiuni pe măsură. OPERAȚIA DE CEZARIANĂ este mult mai riscantă decât nașterea naturală. Nu mai umpleti buzunarele unor doctori de multe ori iresponsabili! #stop cezariană la cerere”, este mesajul transmis de Iulia Albu.

Iulia Albu nu este singura vedeta care a vorbit despre situatia Andreei Balan! Oana Roman a vorbit si ea despre Andreea Balan si i-a felicitat pe medicii care au reusit sa o stabilizeze.

„Mă bucur mult că Andreea Bălan este bine și că medicii de la Spitalul Sanador au reușit să o salveze. Și să rezolve o complicație majoră, total imprevizibilă și cu 10 la sută șanse de supraviețuire. Felicitări medicilor , iar dl. dr Herghelegiu este un doctor de probitate incontestabilă!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X