Iulia Albu, comentarii ACIDE la adresa celebrităților de la Gala Premiilor Gopo

Iulia Albu, comentarii ACIDE la adresa celebrităților de la Gala Premiilor Gopo
Iulia Albu, comentarii ACIDE la adresa celebrităților de la Gala Premiilor Gopo
Autor:

Iulia Albu a reacționat imediat după ce a analizat ținutele purtate de celebrități la Gala Premiilor Gopo și a scris pe blogul personal un comentariu la adresa acestora, pe care le ironizează în stilu-i caracteristic.

Criticul de modă a comentat ținuta purtată la această gală de care Giulia Anghelescu, soția lui Vlad Huidu: „Giulia Anghelescu Huidu a aterizat la gala premiilor GOPO înfășurată într-un parasolar pentru parbriz sau, cel puțin, așa arată tentativa de rochie pe care cântăreața/mamă/femeie, cum se autodefinește pe contul de Instagram, a ales să o poarte. Am căzut într-o „adorație” vecină cu leșinul la vederea pantofilor negri asortați la bordura neagră a rochiei, îi recomand data viitoare un coviltir pentru căruță. BAU!”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Nici Albertina Ionescu nu au scăpat de criticile Iuliei Albu: „Nu știu de ce dar, am tot timpul senzația că Albertina Ionescu lucrează la teleshopping. Să fie oare din cauza poziției mâinilor care parcă ar vrea să prezinte ceva bijuterii dar într-o manieră extrem de nepotrivită pentru a poza la panoul unui eveniment monden? Nu înțeleg unde este geanta și nu înțeleg nici acele sandale. Atunci când alegeți să purtați o rochie albastră ar fi cel mai fericit să alegeți o pereche de sandale sau pantofi tot albaștri, mai ales că modelul i-ar fi permis. Revenim la coafura de nașă executată la Salonul Igiena dar, să ne revenim, până și Salonul Igiena are standardele lui.

Nu înțeleg de ce cineva s-ar îmbrăca vreodată cu această monstruozitate albă, semi sacou/ semi jachetă semi salopetă, amandouă la fel de nefericite, putându-și da mâna cu succes într-o doină cu jale. Din fotografie nu rezultă ce poartă în picioare deși, sincer, sper să nu fie vorba de o pereche de pantofi aurii.”, a mai scris designerul.

Ținuta căreia i-a acordat trofeul WOW este cea purtată de actrița Diana Sar: „O ador pe Diana Sar. Este atât de naturală și atât de firească în această ținută încât nici nu mai contează ce poartă. O face cu o atitudine care este… TOTUL. Îmi place rochia, îmi plac pe ea chiar și acei pantofi și mai ales faptul că poartă un machiaj natural și a ales o accesorizare minimală. WOW!”, a încheiat Iulia.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X