IULIA ALBU, apel de urgenta. A chemat SALVAREA chiar de ziua ei

IULIA ALBU, apel de urgenta. A chemat SALVAREA chiar de ziua ei
IULIA ALBU, apel de urgenta. A chemat SALVAREA chiar de ziua ei
Autor:

Iulia Albu ar fi trebuit sa isi sarbatoreasca atăzi ziua de nastere, insa in loc de petrecere ea a ajuns pe mana medicilor, scrie wowbiz. Fashion editorului care împlineşte 34 de ani, pregatise un party cu prietenele, dar i s-a facut rau si a chemat Salvarea!

“De ieri de dimineata, Iulia a acuzat mari dureri de cap si de stomac, stari febrile accentuate si ameteli. Situatia s-a agravat in timpul zilei, cand ea nu s-a mai putut tine pe picioare si, speriata, a chemat salvarea, pentru a stopa cumva chinul prin care trecea. Doctorii care au venit imediat la domiciliul sau au intervenit rapid cu un tratament soc, compus din calmante injectabile si administrare de calciu, si cat de cat, starea sa s-a mai ameliorat. Alba a refuzat totusi sa mearga la spital, dar a promis ca va urma cu sfintenie indicatiile medicilor, odihna, regim alimentar pe baza de legume si fructe, consum mare de apa si, fireste, administrarea unor medicamente care sa ii calmeze durerile”, au spus prietenele Iuliei Albu, care au mai specificat si faptul ca situatia delicata in care se afla fashion editorul se datoreaza stresului din ultima perioada.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X