Iulia Albu, amănunte neștiute din trecutul său. Fashion-editorul s-a confesat în fața tuturor Fanii sunt uimiți

Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu le-a povestit admiratorilor săi amănunte neștiute de nimeni din trecutul său. Fashion-editorul a fost Scheletron, a avut probleme cu acneea și a fost mult timp ținta ironiilor tuturor colegilor săi de clasă.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru perfecte.ro, Iulia Albu s-a confesat în fața tuturor menționând că acum este foarte stăpână pe ea.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun.

Citește și: Iulia Albu, lovitura dura pentru fostul sot! A iesit un scandal de zile mari

Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”, a dezvăluit fashion-editorul.

Chiar dacă a suferit enorm, vedeta a avut curajul să povestească cum a trecut peste aceste situații: „Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”.