Iulia Albu a atras comentariile din toată România după ultima grozăvie. Toată lumea știe că  Iulia este unul dintre cei mai influenți fashion editori români controversați, datorită machiajelor și a ținutelor extravagante, însă nimeni nu se gândea că fiica ei îi va călca pe urme.

Iulia Albu a atras comentariile multor oameni, ultima fotografie postată de ea în mediul virtual, reiese faptul că, deși are doar 10 ani, Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a copiat gesturile mamei sale.

Criticul de modă este mândră de fiica ei și a urcat o imagine cu ea pe contul său oficial de Instagram. Micuța ei de 10 ani apare fardată puternic, însă vedeta TV a menționat că nu încurajează acest lucru de la o vârstă atât de fragedă.

Poartă machiaj doar o dată pe an, de Halloween

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Sunt atât de mândră de tine! Ea m-a rugat să postez asta. Pot să înțeleg, doar are 10 ani, până la urmă! ?? Poartă machiaj doar o dată pe an, de Halloween. Iar eu tot cred că e prea des!” ?, a scris Iulia, pe contul personal de Instagram, în dreptul fotografie cu fiica ei, Mikaela.

Sursă foto: Iulia Albu

Vezi ce a declarat Iulia Albu despre viața de familie aici: Iulia Albu o va face și pe asta! Iulia Albu are o notă extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată. Însă acum a avut curajul să vorbească din nou de căsătorie și copii, chiar dacă are o fiică din mariajul cu celebrul designer, Mihai Albu… (continuă să descoperi)