Iubire, bani, relații? Toate ne interesează, mai ales când este vorba despre previziuni astrologice. Iată că o celebră astroloagă din România le-a făcut, pentru 2020.

Sâmbătă, în cadrul emisiunii „Lumea nevăzută” de la Antena Stars, o celebră astroloagă  a spus ce ne așteaptă în 2020. Minerva (pe numele adevărat Gabriela Dima) a anunţat schimbări majore în plan profesional, dar şi conflicte.

“Se ştie că atunci când retrogradează Venus nu retrogradează Marte şi invers. Ele retrogradează alternativ, unul într-un an, altul în alt an. Ei bine, este al doilea an când Marte şi Venus retrogradează în acelaşi timp. Marte va retrograda toată luna aprilie-mai-25 iunie. El aduce conflicte”, susţine Minerva.

Iubire, bani, relații – Care e soluția?

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

“Atunci, când Venus este retrogradă este pusă sub lupă relaţia. Pe ce se fundamentează ea? Ne putem încrede în această relaţie pe care o avem? Ce a dus la fundamentarea acestei relaţii şi apoi ce a dus la încheierea ei. Nu este vorba despre comunicare, ci despre natura noastră senzuală şi sociabilă. Asta va intra în joc în această perioadă. Gemenii şi Săgetătorii, Racii şi Capricornii şi nu în ultimul rând Taurii şi Balanţele vor simţi asta mai puternic. Taurii şi Balanţele sunt stăpânite de Venus”, a mai zis Minerva.

Astroloaga a mai vorbit și despre faptul că îl vom avea pe Marte retrograd. Retrogradarea propriu-zisă va avea loc pe 9 septembrie şi va dura până pe 14 noiembrie. Și patimi şi orgolii se vor bate aici foarte mult. “Nu neapărat în dragoste. Varii conflicte, ostilitate, mânie, aservitate, luarea de măsuri care necesită în mod deosebit gândirea. Deci tot ce trebuie să facem în această perioadă cu Marte retrograd este să fim foarte atenţi la fiecare acţiune pe care o facem, fiecare decizie pe care o luăm”.

Oricare ar fi situaţia, Minerva ne liniștește. “Marte ne oferă soluţia, şansa de a ne replia şi de a încerca din nou să luăm provocările din viaţa noastră şi să le soluţionăm. Asta este partea bună a lui Marte retrograd. Trebuie să fim foarte atenţi. Modul în care exteriorizăm ceea ce gândim, ce simţim. Asta înseamnă Mercur retrograd, nu neapărat defecţiuni tehnice. Astea se întâmplă din cauza noastră”.

Pe de altă parte, astrologi de talie internațională au scris deja că se sfîrșește o eră și intrăm în alta cu 2020. Deci, The End – Welcome New Age!