}

Îți plac pastele, dar nu știi cum să le pregătești acasă? MasterChef Petru Buiuca te învață cea mai savuroasă rețetă

Îți plac pastele, dar nu știi cum să le pregătești acasă? MasterChef Petru Buiuca te învață cea mai savuroasă rețetă
Îți plac pastele, dar nu știi cum să le pregătești acasă? MasterChef Petru Buiuca te învață cea mai savuroasă rețetă
Autor:

Multora dintre noi ne plac paștele, dar de cele mai multe ori ne ferim să le pregătim acasă, pentru că ni se pare că nu vor ieși niciodată că cele de la restaurant.  De câte ori nu ați poftit după o porție de paște bolognese, dar anu ați știut cum să o pregătiți întocmai că în localul vostru preferat? Tocmai de aceea, săptămâna această v-am pregătit o rețetă care va va salvă de multe ori și va va convinge că paștele sunt atât de ușor de gătit, încât vor deveni felul dvs preferat.

Ingrediente
100g carne tocată porc
2 linguri brânză rasă
100g roșii tocate
3 ciuperci
3 linguri lapte proaspăt
3 linguri sos de soia
3 linguri vin roșu demisec
75g Penne Rigatte
1 cățel usturoi
3 linguri morcov ras
3 fire busuioc proaspăt

paste bolognese

Mod de preparare
Fierbem pastele cu multă apă și un pic de sare conform instrucțiunilor de pe pachet, dar scăzând 1 minut din timpul indicat.
Apoi încingem o tigaie și adăugăm carnea tocată, usturoiul, ciupercile tocate mărunt, morcovul râs și amestecăm încontinuu.
După aproximativ 5-6 minute de călit carnea, adăugăm roșiile tocate, sosul de soia, vinul roșu și laptele și lăsăm să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute.

Servim sosul bolognese peste pastele calde și adăugăm deasupra busuioc proaspăt rupt, precum și brânză rasă.
Poftă bună!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X