Iti mai aduci aminte de Kelly, actrita din „Beverly Hills”? Blonda SEXY a ramas doar o AMINTIRE. Uite cum a ajuns sa arate! (FOTO)

Iti mai aduci aminte de Kelly, actrita din „Beverly Hills”? Blonda SEXY a ramas doar o AMINTIRE. Uite cum a ajuns sa arate! (FOTO)
Iti mai aduci aminte de Kelly, actrita din "Beverly Hills"? Blonda SEXY a ramas doar o AMINTIRE. Uite cum a ajuns sa arate! (FOTO)

Iti mai aduci aminte de Kelly, celebra actrita din „Beverly Hills 90210”? Blonda sexy care facea ravagii in perioada 1990-2000 a ramas doar o amintire. Actrita s-a transformat enorm si a ajuns de nerecunoscut!

La începutul anilor `90, serialul Beverly Hills 90210 făcea furori în toată lumea, dar şi la noi în România, şi nu puţini sunt românii care au urmărit cu sufletul la gură intrigile extrem de savuroase ce se derulau în luxosul orăşel de pe coasta de vest a Americii.

Nici băieţii care au suspinat după fetele frumoase din serial nu sunt puţini. Fără îndoială, cea mai frumoasă eroină a serialului era Kelly, superba blondă care era îndrăgostită atât de Brandon cât şi de Dylan.

Jennie Garth, actriţa americană care a interpretat-o pe Kelly a ajuns la vârsta de 46 de ani. In ciuda faptului ca a strans o avere frumusica, aspectul de diva al actritei s-a pierdut odata cu trecerea timpul. Kelly a fost surprinsa intr-o ipostaza socanta, neingrijita, in care este de nerecunoscut.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X