evzmonden.ro Web analytics

Îţi lasă gura apă! Uite cât de bine GĂTEȘTE Andreea Esca. Iată REȚETA ei de succes

Îţi lasă gura apă! Uite cât de bine GĂTEȘTE Andreea Esca. Iată REȚETA ei de succes
Îţi lasă gura apă! Uite cât de bine GĂTEȘTE Andreea Esca. Iată REȚETA ei de succes

Andreea Esca a promis, astăzi, în direct, la Europa FM, că va pregăti o plăcintă cu mere special pentru a fi jurizată de chef Adi Hădean! Cele două vedete s-au întâlnit, astăzi, în studioul Europa FM, unde au fost invitații speciali ai emisiunii „Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

Andreea Esca si Adi Hadean la Europa FM

Andreea spune că deși în cazul altor plăcinte preferă să cumpere aluatul, pentru aceasta îl face chiar ea: „Fac aluatul pentru tarte Tatin, care e o plăcintă cu mere foarte bună. Voi face una ca să i-o aduc lui Adi și să-mi dea o notă. O aduc la testat!”, a spus Andreea.

Tarte Tatin este varianta franțuzească a plăcintei cu mere, în care fructele sunt caramelizate în unt și zahăr înainte ca plăcinta să fie pusă în cuptor.

„Eu sunt deja impresionat și fără să o văd”, a răspuns Adi Hădean. Și, pentru că urmează weekendul, el a dezvăluit o rețetă de spată de berbecuț, care deși necesită un timp îndelungat de gătire, promite o savoare ieșită din comun.

„Eu prefer gătitul la foc mic,  așa că puneți cuptorul la 100 – 110 grade, cumpărați spată de berbecuț, rozmarin, usturoi, ulei de măsline, morcovi, țelină, ceapă. Toate astea le puneți într-o tavă, acoperite bine, chiar cu folie de staniol dacă nu aveți capac și o țineți acolo … 15 ore. Sunt acolo niște arome pe care nu le poți întâlni altfel”, spune Adi Hădean.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X