evzmonden.ro Web analytics

Îţi aduci aminte de imaginile care l-au şocat pe Cătălin Botezatu? A luat-o razna când şi-a văzut iubita dansând dezbrăcată în braţele altui bărbat!

Îţi aduci aminte de imaginile care l-au şocat pe Cătălin Botezatu? A luat-o razna când şi-a văzut iubita dansând dezbrăcată în braţele  altui bărbat!
Îţi aduci aminte de imaginile care l-au şocat pe Cătălin Botezatu? A luat-o razna când şi-a văzut iubita dansând dezbrăcată în braţele altui bărbat!

Bianca Drăguşanu este de departe una dintre cele mai dorite femei din România, asta datorită formelor apetisante pe care le are în „dotare”. „Păpuşa de plastic”, aşa cum a fost poreclită Bianca, a dovedit de mai multe ori că este o adevărată bombă sexy, lăsându-se filmată în ipostaze XXX alături de iubiţii ei.

2
După ce a fost surpinsă de paparazzi făcând sex în pădure cu celebrul creator de modă Cătălin Botezatu, Bianca s-a lăsat filmată dansând dezbrăcată în braţele unui bărbat, asta pe vremea când se iubea cu Bote. Filmarea a intrat atunci în posesia celor de la Cancan, care au scris ulterior că Botezatu ar fi caftit-o serios pe Bianca după ce a văzut imaginile foarte deochiate cu ea.

3

Catalin Botezatu a fost şocat să vadă filmuleţul în care iubita lui din acea perioada dansa lasciv, pe jumatate goală, pentru un alt bărbat.

“Nu-mi dau seama cât de proastă şi de exhibiţionistă trebuie sa fii ca femeie ca să te laşi filmată în astfel de ipostaze”, a spus Botezatu. El a fost surprins de nonşalanţa cu care Bianca a oferit acel show erotic. “Ea este o femeie care, contrar aparenţelor, nu este prea deschisă. Deci, ar fi trebuit să fie deja la a doua- a treia întâlnire, cel puţin!”, spunea Botezatu în urmă cu mai mulţi ani, atunci când au apărut imaginile incendiare cu Bianca.

untitled

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • O mai zguduiti mult cu poponarul asta?
    Cine dracu mai crede ca ii pasa lui de vreo femeie? Un gaozar fricos. Se tot ascunde dupa femei ca un pui de tigan dupa fusta ma-sii.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X