Istoria s-ar putea repeta?! Printul Harry a rabufnit: „Mi-am pierdut mama si acum vad cum sotia mea devine victima”

Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle arrive at an event in Nottingham, Britain, December 1, 2017. REUTERS/Adrian Dennis/Pool
Istoria s-ar putea repeta?! Printul Harry a rabufnit: "Mi-am pierdut mama si acum vad cum sotia mea devine victima"

Satul de felul in care presa tabloida din Marea Britanie o trateaza pe sotia sa, Meghan Markle, Printul Harry a oferit declaratii acide pe marginea acestui subiect.

Prin intermediul unui comunicat de presa, ducele de Sussex condamna tabloidele ca au pornit o campanie de denigrare impotriva lui Meghan Markle, care a luat amploarea in timp ce sotia sa era insarcinata, dar si dupa nasterea lui Archie. In plus, printul Harry a precizat ca va lua masuri legale.

La randul sau, si ducesa de Sussex a lansat o plangere impotriva ziarului Mail on Sunday, pe motiv ca ar fi publicat fara aprobare, o scrisoare privata scrisa de Meghan catre tatal ei.

”Exista un cost uman legat de această propagandă, mai ales că e falsă și malițioasă și nu vă pot descrie cât de dureros e pentru noi. Am fost un martor tăcut al suferinței lui Meghan, prea mult timp. Să stau deoparte și să nu fac nimic, ar fi contrar principiilor mele.

Cea mai mare frică a mea e că istoria se va repeta. Mi-am pierdut mama și acum văd cum soția mea devine victima acelorași forțe,” a declarat Harry.

In cadrul unui documentar din 2017, ducele de Sussex ii acuza pe paparazzi pentru moartea mamei sale, Printesa Diana, care a si-a gasit sfarsitul acum 22 de ani, intr-un tragic accident de masina la Paris.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X