Israel, reuniune de urgenta pentru o evaluare asupra problemei coronavirusului. Premierul Benjamin Netanyahu a convocat o reuniune de urgenţă la Ministerul Sănătăţii, pentru o evaluare asupra problemei coronavirusului, reuniune la care au luat parte şeful Consiliului de Securitate Naţională, miniştri, directorul general al Autorităţii Aviaţiei Civile şi directorul Autorităţii Aeroporturilor.

Autoritățile israeliene evaluează continuu evoluția răspândirii coronavirusului în lume. Premierul a anunțat că devin mai riguroase restricțiile de intrare în Israel și se adaugă noi țări, la lista cu probleme.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Astăzi, au fost adăugate Australia și Italia, și urmează alte țări, pentru a preveni răspândirea coronavirusului în Israel.

În cadrul sedinței s-a decis localizarea tuturor persoanelor suspectate că au fost în contact cu purtători ai virusului.

Vor fi reduse, progresiv, zborurile din țările în care se manifestă coronavirusul. Au fost stabilite dispoziții precise pentru israelienii care se întorc acasă.