Îți vine să crezi CE AVERE va face BIANCA DRĂGUȘANU în fiecare lună?

Îți vine să crezi CE AVERE va face BIANCA DRĂGUȘANU în fiecare lună?
Îți vine să crezi CE AVERE va face BIANCA DRĂGUȘANU în fiecare lună?

Bianca Drăgușanu se poate plânge de viața personală. Însă, pe plan profesional, îi merge de minune. Bianca Drăgușanu va câștiga o avere în fiecare lună, datorită anor contracte foarte mari pe care le-a semnat de curând.

Bianca Drăgușanu (31 de ani) și Victor Slav (33 de ani) au o căsnicie despre care mulți spun că este predestinată eșecului.

La începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a semnat un contract de 16.000 de euro cu televiziunea Antena Star (fostă Antena 2), unde va prezenta o emisiune în care le învaţă pe fetele obişnuite cum să ajungă dive. La această sumă se mai adaugă un alt contract, semnat pe 3 ani, cu o clinică de chirurgie estetică. Astfel, pentru 5.000 de euro primiți în fiecare lună, Bianca Drăgușanu va fi imaginea clinicii respective și îi va face publicitate. Cel de-al treilea contract este cu clubul Bellagio, unde Bianca Drăgușanu este PR. Ea va organiza toate petrecerile și evenimentele.

Bianca Drăgușanu le arată fetelor că nu este neaparat nevoie de o facultate pentru a câștiga bani frumoși.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X