Ironii marca CTP la adresa Vioricăi Dăncilă. „Cum a putut doamna Dăncilă să scoată pantoful ăla cu toc cui și să-și dea cu el în cap…”

Ironii marca CTP la adresa Vioricăi Dăncilă. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a afirmat, duminică aseară, că înfrângerea candidatului PSD la prezidențiale se datorează unei greșeli majore făcute în timpul campaniei.

Jurnalistul spune că Viorica Dăncilă a pierdut voturile românilor din Diaspora după ce a folosit expresia „ăștia”. Celebrul jurnalist a mai afirmat că echipa de campanie a candidatului PSD a vorbit depsre românii din Diaspora numai cu „ăsta” sau „ăștia” acesta fiind motivul pentru care i-a intrat în reflex și i-a scăpat în timpul conferinței de presă. Românii din afara granițelor s-au simțit lezați ieșind în număr masiv la vot și alegând împotriva lui Dăncilă.

Citește și: Un cunoscut prezentator TV a declanșat avalanșa de critici la adresa lui CTP: „Cătușele, pe lângă un instrument de tortură...”

„M-am întrebat cum a putut doamna Dăncilă să scoată pantoful ăla cu toc cui și să-și dea cu el în cap, pentru că asta a făcut pronunțând cuvântul respectiv. Nici nu a realizat ce face. Cred că m-am dumirit: pentru că ei, la echipa de campanie, nu au vorbit decât așa despre Diaspora: ăștia, ăia de acolo. Normal ca i-a intrat în reflex ăștia, de-aia l-a rostit atât de natural și de autodistructiv pentru ea”, a spus CTP, potrivit digi24.ro.

Foarte mulți români din afara granițelor țării au ieșit la urne, dovadă fiind totalul de alegători care au votat pentru viitorul României. Este vorba despre 944.077 de cetățeni. După ieșirea de la urne alegătorii au postat pe rețelele de socializare fotografii cu actele de intentitate, ștampila votului, dar și hashtag-ul „ăștia”.

„Apoi, cei din diaspora au simțit acum că lucrurile s-au schimbat, că pot vota cu adevărat, fără să piardă ore întregi. Și asta spuneam după primul tur: va crește prezența în turul 2. S-au dezmeticit oamenii. Prima dată nu le-a venit să creadă: putem vota și noi omenește? Acum s-au dezmeticit și au venit în număr mai mare la vot”, a mai completat Cristian Tudor Popescu.