Irinel Columbeanu a rupt tacerea si a spus ADEVARUL despre DESPARTIREA de IUBITA sa, care este cu 40 de ani mai TANARA

Irinel Columbeanu a rupt tacerea si a spus ADEVARUL despre DESPARTIREA de IUBITA sa, care este cu 40 de ani mai TANARA
Irinel Columbeanu a rupt tacerea si a spus ADEVARUL despre DESPARTIREA de IUBITA sa, care este cu 40 de ani mai TANARA

Lumea mondena a comentat până la epuizare, în această vară, noua relație a lui Irinel Columbeanu cu tânăra Oana Cojocaru, originară din Bacău, la fel ca și fosta lui soție, Monica Gabor. 

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru anunțau public, acum două luni, că sunt împreună și dădeau naștere unor comentarii ba tragice, ba comice.

Asa cum era de asteptat, au aparut si primele zvonuri cu privire la despartirea celor doi indragostiti. S-a scris inclusiv ca tanara a parasit vila de la Izvorani in care se mutase recent si a inceput sa isi caute chirie in Bucuresti.

La auzul acestor zvonuri, Irinel Columbeanu a rupt tacerea si a hotarat sa puna punct acestui subiect. Dupa spusele omului de afaceri, nu s-a pus problema unei despartiri, iar tanara locuieste in continuare in casa lui.

„Nu este adevărat absolut nimic din tot ceea ce s-a scris pe marginea acestui aşa zis ‘subiect”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Wowbiz. 

Irinel Columbeanu a povestit la un moment dat cum s-au cunoscut: „Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu.

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm. Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune TV.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X