Irina Tănase este însărcinată? Gestul care a dat-o de gol / FOTO

Irina Tănase este însărcinată? Gestul care a dat-o de gol / FOTO
Irina Tănase este însărcinată? Gestul care a dat-o de gol / FOTO
Autor:

Irina Tănase este însărcinată? Irina Tănase, iuita lui Liviu Dragnea, a fost surprinsă de camerele de filmare într-o ipostază care lasă loc de interpretări. După ce a părăsit cabinetul avocatului, blonda lui Dragnea și-a mângâiat burtica.  În acest sens, apropiații tinerei susțin că o sarcină nu este probabilă.

Contrar apropiaților, iubita fostului lider PSD a recurs la câteva gesturi care duc cu gândul că ar putea deveni mamă peste câteva luni. În timp ce se îndrepta spre mașina care o aștepta în apropiere, Irina și-a mângâiat, în repetate rânduri, abdomenul cu mâna.

Chiar dacă ipostazele în care a fost imortalizată iubita fostului politician întăresc zvonurile conform cărora aceasta ar fi însărcinată, apropiații familiei spun că toate aceste sunt doar speculații, potrivit cancan.ro.

Surse apropiate familiei Dragnea au mărturisit pentru sursa citată că nu cred în varianta unei sarcini. Și asta pentru că, în luna martie, tânăra ar fi fost supusă unei interventii chirurgicale care nu i-ar fi permis, sub nicio formă, acest lucru. Potrivit acestora, tânăra și-ar fi revenit complet abia în luna aprilie, atunci când Liviu Dragnea a acuzat, la rândul lui, probleme medicale. Ceea ce ar exclude, matematic, posibilitatea ca Irina să fie însărcinată.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X