Irina Tănase, DECLARAȚII INCENDIARE după încarcerarea lui Liviu Dragnea! Decizie SURPRINZĂTOARE în legătura cu relația cu iubitul ei

Chiar dacă Liviu Dragnea este încarcerat, Irina Tănase, iubita fostului politician, nu are de gând să-l părăsească pe iubitul său.. Joi, la Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a fost vizitat de iubita și fiul său, Valentin.

Pentru că nu a vrut să ofere declarații presei, la câteva ore de la vizita în Penitenciarul Rahova, iubita lui Dragnea a trimis un mesaj prin avocatul său către jurnaliștii CanCan și pentru presa din România.

Ultima adresă trimisă de Irina Tănase:

”Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arată în adresa trimisă de Irina Tănase.

”Dacă o informație precum cea cuprinsă în prezentul articol, respectiv vizita unui membru de familie la o persoană ce execută o pedeapsă privativă de libertate, reprezintă o informație de interes național, ne întrebăm cum ar suna titlul unei informații care are cu adevărat acest caracter?”, se mai arată în adresa trimisă de Irina.

Reamintim că fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație si Justiție este definitiva.