Irina Tănase a devenit, după intrarea lui Dragnea, o mare problemă în familia acestuia. Liviu Dragnea este în spatele gratiilor de luni bune, iar până acum nu a avut parte de momente prea liniștite. Situația a devenit critică în ultimele zile după ce în familia lui Dragnea a izbucnit un scandal imens. Fosta soţie a liderului PSD nu a mai suportat situația și a atacat-o dur pe Irina Tănase.

Situația este gravă, în lipsa lui Liviu Dragnea, cearta dintre cele două a ajuns să bage râca și între Alexandra și  Valentin, cei doi copii ai lui Dragnea.

Actuala iubită a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a devenit, după intrarea fostului lider PSD în închisoare, o mare problemă în familia acestuia.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Potrivit informaţiilor oferite de impact.ro, cele două femei din viața omului politic, Irina și Bombonica, au început să se certe. Se pare că fosta soție nu poate trece peste faptul că Irina i-a furat bărbatul, acesta fiind şi motivul pentru care nu a vrut să meargă la nunta băiatului său, Valentin, nesuportând să o vadă pe Irina.

Dacă până acum a fost apărată de fostul lider PSD, după ce acesta nu a mai fost în libertate Bombonica a încercat cu orice preț să o desființeze.

Scandalul dintre Irina Tănase și Bombonica afectează toată familia

Scandalul dintre cele două pare să fi acaparat întreaga familie, în certuri nefiind implicate doar Irina și Bombonica, ci şi copiii lui Dragnea.

În timp ce Bombonica o are ca aliat pe Alexandra, fiica sa, plecată în America, Valentin îi ia apărarea Irinei, cu toate că nu o place. Unele surse citate de impact.ro,  spun că fiul lui Dragnea a primit instrucțiuni clare de la tatăl său, ori o protejează pe Irina, ori îşi pierde mașinile de un sfert de milion de euro.

Reamintim ca fostul lider PSD are de executat o pedeapsă de 3 ani și 6 luni. Toate acțiunile inițiate de Liviu Dragnea în justiție au fost până acum respinse.