Irina Rimes, MĂRTURISIRE fără perdea: „Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi…”

Irina
Irina Rimes, MĂRTURISIRE fără perdea: „Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi...”
Autor:

Irina Rimes, MĂRTURISIRE fără perdea: „Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi…”

Irina Rimes, cântăreața născută peste Prut, în vârstă de 27 de ani, și-a luat admiratorii prin surprindere cu declarația pe care a făcut-o pe Facebook.

Într-o postare pe internet, Irina Rimes, artista care a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală, a spus care este piesa ei preferată dintre cele lansate de ea până acum. Piesa, după cum spune ea, a făcut-o „într-o joacă cu Alex Cotoi”, un tânăr producător și compozitor foarte talentat, care a colaborat cu foarte mulți artiști cunoscuți de la noi.

“Dans” a fost piesa mea preferată de când a apărut și până acum. Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un an de când s-a născut și, ca o coincidență, în momentul în care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oară în studioul în care am compus această piesă acum un an de zile. E specială pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neaparat din cauza mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei și fructuoasei prietenii cu producaăorul meu de suflet, Alex Cotoi.

Piesa “Dans” a fost lansată în luna februarie a acestui an și depășeste 986 milioane de vizualizări.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X