Irina Rimes, duet cu Adi Minune. Invitată să cânte la o petrecere privată, Irina Rimes a interpretat melodiile din propriul repertor, dar și din playlist-ul altor artiștilor celebri. Cea mai apreciată melodie a serii a fost „De-ai fi tu salcie la mal”, unde artista a fost acompaniată de celebrul cântăreț de muzică de petrecere, Adrian Minune.

Duetul dintre Irina și Adrian Minune a făcut furori în rândul invitaților prezenți la eveniment. Toți s-au îngrămădit să-i ofere bani Irinei pentru prestația depusă, obicei care se întâmplă la nunțile cu lăutari. Minune a cântat piesa Mihaelei Runceanu, iar invitații s-au năpustit asupra lui cu banii. Artistul a refuzat banii oferiți de nuntați, redirecționându-i către talentata artistă din Republica Moldova.

Citește și:

Așadar, finalul melodiei a surprins-o pe Irina cu banii în mână. Artista a refuzat la un moment dat banii, dar pentru că oamenii insistau, nu a avut de ales.

Reamintim că în noul sezon de la Vocea României, jurata Irina Rimes, una dintre îndrăgitele artiste din România, a avut câteva episoade tensionate cu Tudor Chirilă pe această temă. Actorul spunea că există două tipuri de artiști: cei care își cântă piesele și cei care cântă melodiile altora, potrivit Libertatea.

Legat de aceeași temă, în cadrul unui interviu acordat pentru Vitalie Cojocari, corespondent PRO TV, Tudor Chirila a dezvaluit că și el ascultă uneori manele. Mai mult decat atat, artistul a marturisit ca nu are probleme cu cei care asculta manele, pentru ca pana si el o face in anumite momente.

Citește și:

„Este un gen muzical, se cântă cu instrumente, cu vocea. Eu personal nu mă revendic de la acest gen muzical, cred că muzica de petrecere era mai ok în alte momente ale istoriei noastre, dar cred că ar trebui să fim mai relaxați vizavi de manele.

Mi se pare la fel de grav Reggaeton. Nu aș asculta Reggaeton la fel cum nu aș asculta foarte multe manele. Mi s-a mai întâmplat să ascult manele, pentru că trebuie să știi ce se întâmplă în jurul tău. Vreau să înțeleg ce îi mână pe oamenii ăia în luptă de le place atât de tare. Deocamdată nu am aflat răspunsul, dar mai caut.”, a precizat Tudor Chirilă.