Irina Rimes aruncă BOMBA ANULUI 2018. Frumoasa basarabeancă a vorbit despre căsătorie și copii

Irina Rimes aruncă BOMBA ANULUI 2018. Frumoasa basarabeancă a vorbit despre căsătorie și copii
Irina Rimes aruncă BOMBA ANULUI 2018. Frumoasa basarabeancă a vorbit despre căsătorie și copii
Autor:

Irina Rimes aruncă BOMBA ANULUI 2018. Frumoasa basarabeancă a aruncat bomba anului din showbizul românesc și și-a uimit toti fanii. Bruneta a vorbit despre căsătorie și copii, spunând că nu s-a gândit încă să se recăsătorească, iar copii își dorește, la un moment dat.

Irina Rimes, artista din Republica Moldova care s-a căsătorit la 22 de ani cu cu Andi Bănică, cel despre care s-a zis că ar fi înșelat-o în repetate rânduri, si-a deschis sufletul si a vorbit despre căsătorie. De când a divorțat însă, nu-și mai face planuri să bifeze un nou mariaj. Și-ar dori copii, dar nu în viitorul apropiat.

„Nu m-am gândit să mă recăsătoresc. Fiecare femeie își dorește copii, la un moment dat, probabil. Până acum tot ce mi-am dorit s-a realizat. Copiii nu au fost în plan, fiindcă sunt tânără și mai am de lucru”, a  spus pentru Libertatea artista care a devenit cunoscută după ce a bifat finala la show-ul Fabrica de staruri, din Republica Moldova.

După separarea de fostul soț, Irina nu a avut multe relații de dragoste cu alți bărbați. A preferat să lucreze în studio, acolo unde compune piese de dragoste pe care le interpretează. Într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca, jurata de la Vocea României a spus cât de mul l-a iubit pe „omul rău” de care s-a îndrăgostit nebunește.

„Sunt cuminte, devotată, pragmatică, foarte realistă, harnică, leneșă și iubitoare. Nu știu dacă sunt talentată. Eu am avut un parcurs foarte liniștit, nu mi s-a întâmplat nimic rău. După facultate am ajuns într-un concurs de muzică care mi-a deschis multe uși. Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Mi-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • dar „omul rau” ce zice? l-ati intrebat? ca poate ea e „fata rea”, n-asa?!
    ca daca i-ati dat numele are drept la replica, n-asa?! parca asa zice la jurnalism!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X