Irina Rimes, cântăreața născută peste Prut de 27 de ani a șocat întreaga Românie cu declarația sa. Artista, care  și-a făcut rapid intrarea în industra muzicii românești, scoțând pe piața autohtonă hit-uri după hit-uri, iese din șablonul vedetelor cu fund bombat și sâni siliconați. 

Deși are în jurul ei oameni care o ajută să-și aleagă stilul, Irina Rime are grijă ca hainele pe care le poartă să nu fie indecente. Mai degrabă, optează pentru unele în care se simtă confortabil.

„Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă. Nu mă îmbrac așa fit, ci așa cum simt eu. Am niște oameni în jurul meu care mă ajută să-mi aleg stilul. Nu sunt specială. O femeie trebuie să se iubească pe ea, să arate bine la ea acasă, când se uită în oglindă, nu când arată o bucată de fund pe scenă. Poate că m-aș mândri cu asta, dacă aș avea. Dar eu sunt decentă”, a declarat Irina Rimes în exclusivitate pentru Libertatea.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Cu altă ocazie, Irina a spus care este piesa ei preferată dintre cele lansate de ea până acum. Piesa, după cum spune ea, a făcut-o „într-o joacă cu Alex Cotoi”, un tânăr producător și compozitor foarte talentat, care a colaborat cu foarte mulți artiști cunoscuți de la noi.

“Dans” a fost piesa mea preferată de când a apărut și până acum. Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un an de când s-a născut și, ca o coincidență, în momentul în care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oară în studioul în care am compus această piesă acum un an de zile. E specială pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neaparat din cauza mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei și fructuoasei prietenii cu producaăorul meu de suflet, Alex Cotoi.