Irina Loghin si-a dezvaluit unul dintre secretele sale de infrumusetare! Marea doamna a muzicii populare romanesti a stiut toata viata cum sa se mentina in forma, iar acum le-a oferit un sfat pretios doamnelor care sunt interesate sa scape de gusa inestetica.

„Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. (…) Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r.: te pălmuieşti) Să aveţi mâna foarte degajată.. Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade.

Citește și:

Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat Irina Loghin.

In plus, de-a lungul vremii, Irina Loghin a marturisit si care este secretul unei siluete de invidiat: „Nu mai mănânc carne de 35 de ani, foarte bune sunt legumele, inclusiv morcovii şi merele, am o dietă echilibrată. În plus, fac plimbări lungi, prin Parcul Herăstrău, aproape în fiecare zi, indiferent dacă plouă sau ninge”.

Citește și:

Sunt putini cei care stiu, insa Irina Loghin a tinut si post negru, abtinandu-se sa manance pentru  o perioada de 11 zile.

„N-am mâncat mai nimic timp de 11 zile, am băut doar apă. Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul. Aş fi ţinut 40 de zile, însă începusem să tremur toată, şi am trecut pe supe strecurate. Atunci m-am vindecat şi de ulcer”.