Ion Tiriac, Presedintele Federatiei Romane de Tenis, s-a caracterizat fiind extrem de dur in relatia cu jucatorii sai.

Ion Tiriac a marturisit ca ar fi prea dur ca antrenor al Simonei Halep, conform DcNews.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis a declarat ca nu o cearta pe Halep cu aceste cuvinte, recunoscand ca nu ii este nici manager, nici manager.

„Simona Halep e ceva ce România nu a mai avut. România a mai avut Grand Slam-uri, iar domnul Ilie Năstase există. Simona a făcut o mare performanță câștigând la Roland Garros, dar cu Wimblendon şi-a pus cireașa pe tort. Şi să sperăm că mai are vreo 10-15 cireșe prin buzunar. Eu nu sunt nici managerul ei, pentru că nu aș fi avut timp pentru treaba asta, şi nici antrenorul ei… Iar eu eram puțin mai strict în relația mea cu jucătorii decât cred că Simona ar fi putut suporta. Eu nu o cert absolut deloc pe Simona. Iar ea când vrea să asculte de cineva se uită în oglindă şi ascultă de ceea ce spune mintea ei. Şi probabil că are dreptate, e viața ei, e cariera ei şi ea trebuie să se descurce cu treaba asta”, a spus Ion Tiriac.

Din punct de vedere fizic ea nu are atât cât are din punct de vedere psihic

Citește și: Cum arata Ileana Lazariuc in prezent! Se pare ca divortul ii prieste - FOTO

„A făcut o performanță uluitoare și cred că din cauze oarecum obiective nu a putut să facă tot ce se putea face. O boală aici, un ghinion dincoace… Din punct de vedere fizic ea nu are atât cât are din punct de vedere psihic. Şi pentru treaba asta din când în când mai suferă”, a adaugat Tiriac.