Ion Tiriac s-a dezlantuit! Omul de afaceri a transmis un mesaj dur Guvernului. Acesta face referire la organizarea Euro 2020 la Bucuresti.

Actualul președinte al FR Tenis susține că a auzit de la avocații CNI că turneul final nu se va mai ține în România dacă linia ferată Otopeni – București nu va fi gata la timp. Culmea e că, din cele spuse de Țiriac, în contractul legat de această cale ferată este stipulat faptul că lucrarea ar urma să fie predată abia la 1 septembrie 2020!

Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară

„Dacă mă compar cu Budapesta – 23, Sofia – 8, noi nu avem un patinoar, dar am pus eu aici unul, la Otopeni. Bine că nu trebuie mutat, dărâmat. Se fac nişte protecţii pentru marea cale ferată, este un contract care o să fie gata la 1 septembrie 2020.

Citește și: Cum arata Ileana Lazariuc in prezent! Se pare ca divortul ii prieste - FOTO

Avocaţii constructorului sau ai Guvernului au menţionat că dacă nu se face calea ferată nu se mai joacă Campionatul European. Avem 3 meciuri, sper ca România să se califice, dar turneul final nu este în iunie? Despre ce vorbim? Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară”, a declarat Tiriac, potrivit EVZ.