evzmonden.ro Web analytics

Ion Ţiriac, MESAJ IMPORTANT pentru ROMÂNII din Diasporă: “România trebuie să fie preocupată să…”

Ion Ţiriac, MESAJ IMPORTANT pentru ROMÂNII din Diasporă: “România trebuie să fie preocupată să…”
Ion Ţiriac, MESAJ IMPORTANT pentru ROMÂNII din Diasporă: "România trebuie să fie preocupată să..."

Cu doar doua zile inainte de mitingul diasporei, Ion Tiriac revine cu un mesaj important adresat atat mai marilor tarii, cat si romanilor plecati peste hotare.

“România trebuie să fie preocupată să-i aducă înapoi pe cetăţenii plecaţi din ţară.” spune , din nou, Ţiriac, aşa cum, de altfel, a afirmat mereu în ultimii ani.

“Îi aşteptăm în ţară maine dimineață, dacă nu maine, poimaine. Este întrebarea ce mi s-a pus acum 3 – 4 ani câţi refugiaţi să luăm în ţară şi am spus 3-4 milioane. Şi toata lumea a fost şocată, cum 3-4 milioane? 4 milioane cei care sunt afară, romanii aia îi vreau inapoi. Pe aia îi consider refugiați, iar dacă tara va merge mai bine e foarte posibil să se intoarcă, mai repede. Covrigii s-au terminat din coadă, câini sunt peste tot.”, a declarat omul de afaceri Ion Tiriac, potrivit Realitatea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

  • Daca au ales sa plece din tara sa stea dracului in tara respectiva si sa nu se mai considere roman patriot ci niste lasi au fugit de greu si pun botul la diversi politicieni peltici si balbaiti care se bat cu pula in pielt cutare si cutare diaspora la dracu cu totii

    • Bai credibile nu au fugit de greu. Au plecat pentru că în România nu mai sunt locuri de munca, iar alea care sunt, sunt plătite mizer! Tu nu ai copii, nepoți care sa iti spuna cat castiga? Sau poate si tu esti vreo rudă de politician… .

  • Are dreptate Tiriac ! 4 milioane de Refugiati,sa vina sa munceasca in tara,nu sa fie sclavi afara.

  • Vine o vreme pentru toate si pentru toti! Va doresc centenar minunat!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X