Cel mai bogat om din România a lansat un atac dur la adresa politicienilor. Ion Țiriac a transmis recent o avertizare Executivului. Iată ce a putut sa spună!

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Țiriac, a criticat in cadrul unei conferințe de presa modul in care guvernanții tratează sportul românesc.

„Eu nu vreau sa ajungă tenisul ce a ajuns gimnastica. Problema este extraordinar de gravă, pentru că nu îi pasă nimănui pe unde ajunge sportul. După Halep, mi-e tare frică că ne ducem în neant dacă nu se fac niște centre federale.  Cu toata responsabilitatea, în era comunistă era mai bine cu sportul, era mai bine cu învățământul, chiar daca erau celelalte restricții îngrozitoare. Bugetul Ministerului Tineretului și Sportului e 0,0048% din bugetul statului român.

Citește și:

Dacă mâine dimineață eu aș fi ministrul sportului, în prima ședință de guvern m-aș urca pe masă, vorbesc serios, și le-aș spune dacă nu le este rușine cu 0,0048%. Nu m-aș da jos de pe masă până când nu aș obține 1%. Ăștia suntem, cu ăștia defilăm”, a spus Ion Țiriac în cadrul unei conferințe de presă, potrivit gsp.ro.